Unibet

Caracteristici
 • Suport clienti in limba romana
 • Live Chat
 • Conturi in moneda RON

Idei sumare

 • Fără taxe
 • Sport
  SUPORT OPȚIUNE
 • OPTIUNI DE PLATA
  SUPORT PLATFORMA

Case de pariuri online – Unibet

Infiintata in 1999, Unibet a castigat rapid teren pe piata online si este in continua ascensiune. Licentiata in Malta, dar cu originea in Suedia, agentia de pariuri online a beneficiat de o crestere semnificativa si in randul romanilor, devenind una dintre agentiile preferate la noi, mai ales in ultimele luni dupa ce Bet-at-home si alte cateva agentii s-au retras de pe piata noastra.

Ca si alte case de pariuri online – Unibet, pune accentul pe meciurile de fotbal, dar pe langa sportul rege puteti incerca pariuri pe multe alte sporturi, incepand de la arte martiale, atletism sau box, pana la polo, rugby, snooker. Iata mai jos lista cu sporturile puse la dispozitie de Unibet.

Sporturi pe care se poate paria la Unibet: fotbal, handbal, atletism, baschet, tenis, box, bandy, baseball, sah, ciclism, sporturi de iarna, cricket, floorball, futsal, fotbal american, golf, hochei pe gheata, jocuri olimpice, motorsports, polo pe apa, pesapallo, rugby, snooker, trroting, arte martiale si nu numai.

Un plus important pe care il are Unibet pe piata din Romania este faptul ca ofera atat limba romana, cat si moneda RON.
Limbi disponibile la Unibet: romana, engleza, franceza, italiana, spaniola, germana, turca, portugheza, poloneza, bulgara, ceha, croata, finlandeza si maghiara, etc.
Monede disponibile la Unibet: RON, Euro, USD, GBP, CHF, HUF, PLN, NOK, DKK, AUD, SEK, etc.

Miza minima care poate fi plasata la Unibet pe un pariu este de 0,1 Euro. De asemenea, depunerea minima este de 10 Euro, iar in cand doriti sa efectuati o retragere, aceasta trebuie sa fie de minim 15 Euro. Formatul cotelor multumeste orice fel de parior, Unibet punand la dispozitie cote de tip European (2.80), American (+240) si Fractional (8/5).

Metode de depunere: Card de credit si debit, Neteller, Skrill, Transfer Bancar, Paysafecard, etc.
Metode de retragere: Transfer bancar, Neteller, Skrill.

Available to 12/04
Asigurare Fotbal European

Casa de pariuri online Unibet vine cu o promoție interesantă dedicată fotbalului european. Promoția este o asigurare care vă garantează un Freebet in valoare de 60 RON dacă pierdeți din cauza unei selecții. Pentru aceasta trebuie să realizați un bilet cu o miză minimă de 60 RON având cel puțin 4 selecții de fotbal din Liga Campionilor și Europa League. Pariurile trebuie să fie pre-meci și de tip 1X2. De asemenea, cota totală minimă trebuie să depășească 5.00

 unibet promo bonus
Available to 04/04
Asigurare Fotbal European

Casa de pariuri online Unibet vine cu o promoție interesantă dedicată fotbalului european. Promoția este o asigurare care vă garantează un Freebet in valoare de 60 RON dacă pierdeți din cauza unei selecții. Pentru aceasta trebuie să realizați un bilet cu o miză minimă de 60 RON având cel puțin 4 selecții de fotbal din Liga Campionilor și Europa League. Pariurile trebuie să fie pre-meci și de tip 1X2. De asemenea, cota totală minimă trebuie să depășească 5.00.

 unibet promo bonus
Available to 01/04
Profit crescut 20% la Miami Open ATP

Pasionații de tenis au de ce se bucura în această perioadă. Casa de pariuri Unibet a lansat o promoție prin care oferă un bonus de 20% pentru toate pariurile Live la turneul Miami Open ATP. Orice pariu live efectuat în perioada promoțională pe un eveniment din turneul Miami Open ATP va avea un bonus suplimentar de 20% din câștigul biletului. Condiția impusă este ca pariul efectuat să aibă o cotă minimă de 1.4, iar miza pariată să nu depășească 250 RON.

 unibet promo
Available to 12/03
Rotiri gratuite pentru fiecare gol

Casa de pariuri Unibet vă propune o ofertă interesantă dedicată secțiunii de pariuri, dar cu premii în Cazinoul Unibet. Astfel, aveți ocazia să câștigați câte două rotiri gratuite la slotul video Starburst pentru fiecare gol înscris la meciurile din Liga Campionilor din perioada promoțională. Tot ce trebuie să faceți este să vă înscrieți în promoție prin butonul din pagină și să plasați un pariu de minim 60 RON (în total) la meciurile din Liga Campionilor

Available to 04/03
Nebunia Marcatorilor

Promoția Nebunia Marcatorilor de la Unibet Sport vă oferă posibilitatea să pariați pe jucătorul favorit, având cotele mărite, și să generați câștiguri suplimentare. Tot ce trebuie să faceți este să plasați un pariu selectiv pe oricare dintre jucătorii din listă care au meci în perioada promoțională. Starurile acestei ediții Unibet sunt Thomas Lemar, Dele Alli, Roberto Firmino, Marco Reus, Dries Mertenes și Antoine Grizmann

Avantaje Unibet:

 • Pariuri Live
 • Transmisiuni Live
 • Pariuri de pe mobil
 • Unul dintre cele mai atractive bonusuri de pe piata
 • Cote foarte atractive, unele dintre cele mai bune de pe piata europeana
 • Handicap asiatic
 • Nu va este retinuta nici o taxa la tranzactii

Dezavantaje Unibet:

 • Nu sunt disponibile transmisiuni live pe mobil
 • Interfata atractiva, dar destul de aglomerata

Pe langa faptul ca ofera periodic diferite promotii jucatorilor, Unibet are un BONUS foarte atractiv celor nou-veniti. Mai exact, ca jucator proaspat inregistrat puteti plasa un pariu, iar in cazul in care acest este pierzator, agentia va ofera 50% din bani inapoi, pana la 150 RONIncaseaza BONUSUL de la Unibet!

BONUS: 100% panala 250RON
Pariază acum