Top bonusuri pariuri sportive online

Pariorii din Romania se pot bucura acum de o selectie speciala de case de pariuri sportive licentiate si care ofera diverse bonusuri jucatorilor care isi doresc sa aiba mai multi bani pentru plasarea pariurilor. De la bonusul de bun venit si pana la bonusul de recomandare a unui prieten, toate aceste agentii online ofera bani in plus, pe care pariorii ii pot redirectiona in pariuri fara risc. Pentru cei care isi doresc sa incerce mai intai anumite tipuri de pariuri, o mare parte dintre casele de pariuri online selectate ofera posibilitatea de beneficia de avantajele oferite de un bonus pariuri online fara depunere. Noi le-am selectat pe cele mai bune, bazandu-ne pe criterii bine determinate, astfel incat sa aveti parte nu doar de bani in plus, ci si de diversitate in pariere.

Stabileste-ti strategiile de pariere in functie de tipurile de bonusuri pariuri online oferite, tinand cont de conditiile de rulaj, care trebuie indeplinite. Alegem acele case de pariuri care ofera conditii de rulaj cat mai simple de indeplinit de catre parior, care ofera mai multi bani la prima depunere sau care apreciaza jucatorii care efectueaza pariuri multiple prin bonusuri de reincarcare. Iti oferim posibilitatea de a beneficia de avantajul oferit de catre bonusul sub forma de pariu fara risc sau de recompensele oferite ca urmare a obtinerii unui bonus fara depunere. O sa regasesti printre ofertele prezentate si bonusul “banii inapoi”, dar si cote marite si cu marja 0, astfel incat sa ai parte de cat mai multe bonusuri. Noi realizam selectia bonusurilor, in cel mai profesionist mod, tu alegi casa de pariuri cu cele mai multe si avantajoase recompense, indeplinesti conditiile solicitate si te bucuri de banii in plus, plasand pariuri cu sanse marite de castig! Ce mai astepti? Intra in joc si multiplica-ti castigurile!

Tipuri de bonusuri la casele de pariuri sportive romanesti

Iti oferim acces la o serie de agentii online de top, care ofera bonusuri de calitate, variate si cu multiple posibilitati de multiplicare a castigurilor. Alege oricare dintre casele care iti ofera cat mai multe dintre aceste bonusuri pariuri online:

Bonusul de bun venit

are cea mai ridicata valoare dintre toate bonusurile oferite de o casa de pariuri. De exemplu, la inscrierea pe Netbet bonusul de intampinare este de 100% din depunere, pana la 1500 Ron.  Daca iti doresti o recompensa la fel de avantajoasa, atunci poti alege 888sport bonus in valoare de pana la 1000 Ron. Ori poti opta pentru Winmasters bonus in valoare de pana la 555 Ron si un pariu fara risc in valoare de 40 Ron. Alegerea iti apartine, asa ca bucura-te de extra bani!

Bonusul fara depunere

este oferit celor care doresc sa incerce in mod gratuit serviciile oferite de o anumita casa de pariuri sportive online. Tot ceea ce ai de facut este sa-ti creezi un cont si sa pariezi cat mai inteligent banii primiti gratis!

Bonusul high-roller

cele mai apreciate modalitati de recompensare a jucatorilor loiali, acest tip de bonus este oferit acelor pariori care pariaza masiv in fiecare saptamana. Acestia vor beneficia nu doar de bani in plus, ci si de cote mai bune pentru anumite evenimente sportive.

Bonusul de reincarcare

multe case de pariuri online au bonusuri de acest gen pentru pariorii care efectueaza depuneri mai rar, oferindu-le acestora un stimulent pentru viitoarele reincarcari.

Bonusul fara risc

este una dintre cele mai avantajoase modalitati de a paria fara presiune, fiindca stii ca banii iti vor fi inapoiati in caz de pariu necastigator. Alege pariurile fara risc de pana la 250 Ron cu Unibet bonus sau un Betfair bonus in valoare de 25 Ron, iar banii tai vor fi in siguranta ori de cate ori pariezi cu un astfel de bonus!

Bonusul pentru utilizarea unei anumite metode de plata

utilizat pentru acele modalitati de plata alese de catre agentiile de pariuri sportive pentru a le oferi pariorilor un plus la depunerile efectuate (intre 15% si 25%).

Bonusul de mobil

atunci cand plasezi un pariu de pe mobil (de obicei primul), primesti o recompensa financiara, asa cum este suma de 40 Ron sub forma de Netbet bonus pentru mobil.

Bonusul pariu gratuit

primesti anumite sume de bani ca urmare a faptului ca plasezi mai multe pariuri. Una dintre cele consistente recompense este Sportingbet bonusul in valoare de 200 Ron; pariaza pe meciurile din Uefa Champions League si Europa League si vei putea obtine un Winmaters bonus in valoare de 50 Ron sub forma de pariu gratis.

Bonusul de recomandare

este disponibil pentru acei pariori care recomanda platforma de pariuri online prietenilor, iar acestia se inscriu si efectueaza depuneri ulterior, ceea ce ii ofera o suma de bani gratis persoanei care a facut recomandarea.

Indiferent de agentia de pariuri recomandata, te asiguram ca vei avea parte intotdeauna de bonusuri pariuri online variate si cu valori foarte ridicate, pentru a beneficia mereu de un plus de capital pentru pariurile care te intereseaza.

Ce fel de bonus ar trebui sa folosesc la pariurile sportive?

Indicat ar fi sa optezi pentru bonusul fara depunere, dat fiind faptul ca nu implica niciun fel de obligatie financiara pentru tine. Din pacate, exista din ce in ce mai putine agentii care ofera un bonus pariuri online fara depunere pariorilor sai, dat fiind ca in trecut s-a abuzat foarte mult

de conturile multiple. Desigur, in conditiile in care verificarea contului a devenit obligatorie, aceasta optiune ar putea reintra in grila de bonusuri ale caselor online de pariere. Nu trebuie uitat bonusul de bun venit, fiindca are cea mai ridicata valoare dintre toate tipurile de bonusuri. Alegerea iti apartine, asa ca bucura-te de avantajele oferite de banii primiti in plus pentru pariuri sportive cu sanse marite de castig!

Intrebari si raspunsuri despre bonusurile de pariuri online

Probabil ca ai foarte multe intrebari la care doresti raspuns, mai ales ca bonusurile oferite de casele de pariuri online sunt multiple, asa ca iata cateva intrebari si raspunsuri care te vor ajuta sa afli mai multe informatii despre casele de pariuri online si bonusurile oferite.

 

intrebari & raspunsuri

Indicat ar fi sa optezi pentru bonusul fara depunere, dat fiind faptul ca nu implica niciun fel de obligatie financiara pentru tine. Din pacate, exista din ce in ce mai putine agentii care ofera un bonus pariuri online fara depunere pariorilor sai, dat fiind ca in trecut s-a abuzat foarte mult
Probabil ca ai foarte multe intrebari la care doresti raspuns, mai ales ca bonusurile oferite de casele de pariuri online sunt multiple, asa ca iata cateva intrebari si raspunsuri care te vor ajuta sa afli mai multe informatii despre casele de pariuri online si bonusurile oferite.
De obicei, casele de pariuri ofera un interval de timp in care pariorul trebuie sa ruleze bonusul (si de multe ori suma depusa) pentru a putea retrage bonusul primit. Perioada de timp variaza de la 30 de zile si pana la 60 de zile. Neindeplinirea conditiilor de rulaj are ca efect pierderea sumei oferite bonus. Totusi, anumite agentii ofera conditii de rulaj mai simple, asa cum este in cazul Wintermaster bonus, la care bonusul trebuie rulat de numai 7X
Majoritatea caselor de pariuri online au bonusuri care necesita efectuarea unui depuneri (fie ca este vorba despre cel de bun venit, de reincarcare sau de pe mobil). Trebuie retinut ca exista si o limita de timp in care trebuie efectuata depunerea, altfel pariorul pierde sansa obtinerii acelui bonus. Singurul bonus care nu are nevoie de un depozit este bonusul fara depunere
In momentul in care ai indeplinit conditiile de rulaj si ai retras bani in contul tau de joc, iar de aici in contul bancar, datorezi impozit pentru respectiva suma (intre 1% si 25% in functie de sumele retrase).
Intr-un top al celor mai valoroase bonsuri pariuri online se regasesc: Netbet bonus in valoare de pana la 1500 Ron; 888sport bonus in valoare de pana la 1000 Ron; Winmasters bonus in valoare de pana la 555 Ron.
In cazul in care este necesara introducerea unui cod de bonus pentru a obtine recompensa financiara corespunzatoare, iar aceasta obligatie nu este respectata, atunci jucatorul pierde dreptul de a mai beneficia de respectivul bonus.

Concluzie

Selectarea celor mai bune agentii de pariuri sportive online ii ofera unui parior posibilitatea de a beneficia de bani in plus pentru a plasa cat mai multe pariuri. Aceste bonusuri la pariuri online ofera avantaje multiple, de la posibilitatea de a testa diverse piete de pariere si pana la a incerca beneficiile oferite de lipsa oricarei presiuni atunci cand pariezi. Noi selectam doar cele mai sigure case de pariuri, care le garanteaza jucatorilor obtinerea acestor recompense (recomandam doar agentii online licentiate). In plus, iti oferim numai bonusuri de top, intr-un numar variat, astfel incat sa ai parte de multiple sanse de castig atunci cand pariezi! Urmeaza-ne recomandarile si castiga bonusuri care te vor face unul dintre castigatorii online!

bonusuri de brand