Detalii despre paysafecard, modalitate de plata la pariuri online

publica: January 26, 2016
Pentru cei care nu au sau nu doresc sa foloseasca un card de debit/credit pentru a transfera bani catre casele de pariuri online, Paysafecard este o modalitate prietenoasa de a transforma cash-ul in bani ce pot ajunge in contul online deschis la o agentie. Multe website-uri de pariuri online accepta paysafecard, Unibet, Sportingbet si NetBet fiind trei astfel de agentii licentiate in Romania, unde se poate juca in cele mai bune conditii.

Paysafecard este o cartela preplatita, o modalitate prin care poti transforma bani (numerar) in bani „electronici”. Practic, primesti un card „de unica folosinta”. Este o plata sigura, la fel ca cea cash, caci datele personale sunt mereu in siguranta. Pentru a folosi Paysafecard, nu iti trebuie nici card, nici cont bancar.

Mecanismul este urmatorul: cauti un punct de distributie (de exemplu retelele nationale PayPoint, PayZone, ZebraPay, Posta Romana, un-doi centru de plati etc.), cumperi Paysafecard de acolo (poti alege PIN-uri de diverse valori – 25, 50, 100 sau 300 de lei) apoi platesti pe website-urile care accepta acest instrument de plata. In agentiile de pariuri, in contul tau de client, depui bani introducand PIN-ul Paysafecard din 16 caractere. La fel de simplu ca atunci cand incarci o cartela pre-paid de telefonie mobila!

Exista si varianta my paysafecard – contul personal de plati, chiar pe website-ul oficial www.paysafecard.com: va incarcati PIN-urile paysafecard in cont si le aveti oricand sub control. Mai departe, cu my paysafecard platiti online foarte simplu, cu numele de utilizator si parola.

Si un pont in plus, pentru cei care au si card de credit/debit, insa nu dorescsa-l utilizeze in mediul online: exista si locuri unde se poate plati la POS cu cardul pentru a cumpara paysafecard. Un astfel de loc este reteaua de magazine Cora, care permite platile PayPoint inclusiv cu cardul (o facilitate proprie a magazinului).