Cum sa iei bonusul de 50 euro la Betplay in 5 pasi simpli

publica: March 23, 2015
O casa de pariuri mai putin cunoscuta romanilor este Betplay, o casa ce ofera totusi un bonus care e tot mai rar la agentiile din Romania si anume un bonus de 100% pana la 50 de euro pentru primul depozit! Pe langa bonusul de bun venit ne puteam bucura de o oferta bogata pe sport si o retragere rapida a castigurilor.

1. Deschideti un cont la Betplay

Click aici pentru a incepe procesul de inregistrare, formularul se completeaza lejer in doar cateva momente. Puteti alege orice moneda pentru contul vostru, dar noi recomandam moneda Euro. 

2. Faceti un prim depozit

Betplay asigura incarcarea contului prin mai multe metode si cu taxe zero: Card Credit/ Debit, Skrill, Neteller sau Transfer Bancar, pentru primele 3 optiuni de depozit suma minima acceptata este de 10 euro iar pentru Transfer Bancar este 25 euro.

3. Folositi codul promotiei: BP50

Pentru a va inscrie pentru bonusul de pana la 50 de euro inainte de primul depozit trebuie introdus codul „BP50„. Imediat dupa ce depozitul vostru a fost procesat veti primi si bonusul de 100%, daca ati depozitat 50 de euro mai primiti inca 50!

4. Rulati banca

Aveti la dispozitie 90 de zile pentru a rula depozitul (variaza in functie de tara de la 3 la 8 ori) . Daca in acest timp nu rulati bonusul va fi retras din contul vostru impreuna cu castigurile proveninedin utilizarea lui.

Sporting bet

5. Retrageti castigurile

Ca si in cazul depozitelor aveti la dispozitie mai multe optiuni: Card Credit/Debit unde suma minima pe care o puteti retrage este de 20 euro, prin Skrill & Neteller puteti retrage minim 10 euro iar prin Transfer Bancar suma minima e ceva mai mare, de 50 euro.

 visa, skrill., neteller,