5 secrete la pariuri online pentru biletele multiple

publica: August 17, 2015

Chiar daca expertii recomanda pariurile simple care ofera mai multe sanse de castig pe termen lung, foarte multi aleg sa joace pe biletul zilei 3,4,5 sau mai multe evenimente. Aceste acumulatoare spre deosebire de pariurile simple ne ofera castiguri mai mari cu investitii mai mici, insa trebui sa tinem cont de un lucru foarte important: cu cat adaugam mai multe meciuri pe un bilet cu atat sanse ca el sa fie castigator scad. In cazul in care doriti sa va imbunatatiti numarul de bilete castigatoare urmati cele 5 sfaturi:

1. Deschide mai multe conturi la casele de pariuri online

Orice diferenta cat de mica de cota conteaza la cota finala a biletului, mai ales daca o sa combinati evenimente cu cote mici. Daca ai cont la mai multe case de pariuri online poti plasa biletul acolo unde cotele sunt in favoarea ta, poti vedea aici o lista cu cele mai mari cote la pariuri sportive din Romania.

2. Ajustati miza in functie de nr. de evenimente

Este o regula destul de simpla si totodata greu de urmat de pariorii care sunt luati de val cand vad „castigul potential” de pe bilet. Daca aveti spre exemplu o cota de 10 sau mai mare este nececar sa pariati o suma minima, in schimb daca aveti maxim 2-3 evenimente pe bilet in care aveti mare incredere atunci puteti creste miza.

3. Ia in calcul bonusul pentru acumulator

Multe case de pariuri online ofera bonus pentru biletele castigate in functie de numarul de selectii, bonus ce ajunge si pana la 100%. Asadar e un castig in plus de care trebuie sa tineti cont, nici macar nu e nevoie de multe evenimente pe bilet majoritatea agentiilor acorda bonus chiar si pentru 3 meciuri.

4. Nici echipele mari nu castiga mereu

Cea mai intalnita strategie a pariorilor care joaca biletele multiple este sa mizeze pe marile echipe care primesc cote destul de mici din partea bookmakerilor. Trebuie sa stiti ca pana si echipele mari precum Barcelona, Bayern sau Manchester City mai au zile proaste, fie ca joaca acasa sau in deplasare pot aparea surprize de proportii. Este bine sa evitati aceste partide pentru care oricum nu primiti cote bune si sa va axati pe echipe care trec printr-o forma buna si care intalnesc adversari mai slabi.

5. Alege sa pariezi doar pe cateva ligi de top

Dintre zecile de ligi si sutele de meciuri care sunt in fiecare weekend o sa fiti tentati sa pariati pe formatii mai putin cunoscute. Puteti sa faceti acest lucru daca aveti informatii de acolo, daca nu, evitati astfel de pariuri pentru ca nu o sa va mearga bine. Cel mai bine este sa alegeti 3-4 ligi de top pe care le urmariti in fiecare saptamana: rezultate, rezumate, declaratii ale antrenorilor, stiri despre echipele probabile sau jucatorii indisponibili.

BONUS: 100% panala 250RON
Pariază acum