Totul despre pariurile online din Romania Exista o multime de agentii pariuri online in Romania, dar tu trebuie sa o alegi pe cea mai buna, pe cea care iti ofera cota 2 intotdeauna! Noi suntem cei care iti oferim biletul zilei, in care vei regasi ponturi de incredere, acel plus care va face intotdeauna diferenta in favoarea ta! Esti gata de castiguri? Case de pariuri licentiate in Romania

Case de pariuri licentiate in Romania

Pariaza intotdeauna la acele case de pariuri online din Romania autorizate, pe care ti le recomandam, fiindca numai asa vei avea parte de maximul de beneficii. Fiecare dintre aceste platforme de legale in Romania iti ofera bonusuri, promotii si o multime de avantaje.

  • marca
  • Button
  • Bonus
  • evaluare
  • Descriere

Tipuri de pariuri la casele de pariuri sportive online din Romania

Pietele de pariuri sunt variate si deosebit de atragatoare pentru orice parior, dar noi stim sa alegem acele evenimente care iti pot aduce cota 2 de castiguri. Fie ca alegi sa joci pariuri pre-meci, fie ca esti un fan al pariurilor live, noi te vom ajuta sa ai parte de cele mai mari sanse de castig cu biletul zilei. Iti oferim ponturi pentru pariuri fotbal, cu bilete simple sau multiple ori de tip baza. Pentru pariuri baschet iti stam la dispozitie cu cele mai avantajoase bilete de tip sistem, astfel incat sa poti alege intre duble, triple sau cvadruple. Pariuri tenis? Facem totul ca pana si un incepator in materie de pariuri sa se bucure de castig! Iar ceea ce este mai important: iti oferim cele mai bune ponturi pentru acele case pariuri online din Romania cu licenta, astfel incat sa te bucuri cu adevarat de statutul tau de parior!

Care sunt cele mai populare tipuri de pariuri sportive online din Romania?

  • Pariurile fotbal 1X2
  • Pariurile cu scor corect
  • Pariurile cu sansa dubla
  • Pariurile ambele echipe marcheaza
  • Pariurile total goluri

Optiunile de plata la casele de pariuri din Romania

In general, agentiile de pariuri online din Romania autorizate prefera metodele de plata cu cardul de debit/credit (Visa si Mastercard), transferul bancar sau plata cu portofelele electronice de tipul Paysafecard, Neteller sau Skrill. Anumite agentii  din Romania prefera si alte tipuri de plata, acestea fiind afisate in partea de jos a paginii principale a site-ului de pariuri sportive.

Regulile parierii la casele de pariuri online din Romania

Nu uita ca numai persoanele majore pot paria la casele de pariuri online din Romania cu licenta, iar acest lucru trebuie respectat atat de catre clienti, cat si de catre casele de pariuri. Pentru aceasta trebuie sa stii ca agentiile online solicita verificarea titularului contului, asa ca nu poti “scapa” de aceasta regula. Iata cateva intrebari pe care trebuie sa ti le adresezi inainte de a paria:

intrebari & raspunsuri

Politica de Pariere Responsabila iti poate limita accesul la cont (partial sau total). Toate casele de pariuri sportive online din Romania s-au raliat acestei politici, asa ca pariaza cat mai responsabil.
Da, numai persoanele cu varsta peste 18 ani pot paria in mod legal.
Numai cei care pariaza la astfel de agentii sunt acoperiti 100% in ceea ce priveste drepturile de jucator. Poti sa-ti retragi castigurile in siguranta de fiecare data si sa beneficiezi de promotii si bonusuri.
Da, este o procedura obligatorie si care trebuie executata in maxim 30 de zile.
Aceasta afiseaza licenta emisa de ONJN sau de o institutie similara din strainantate. In plus, accesul la site-urile de pariuri nelicentiate este restrictionat online.

Concluzie

Noi iti oferim cele mai avantajoase optiuni de pariere online, cu cota 2. Nu uita ca iti punem la dispozitie biletul zilei, care iti prezinta cele mai bune cote pentru platformele de top case pariuri online din Romania. De la pariuri fotbal si pana la pariuri tenis, noi iti garantam nu doar ca o sa te distrezi la maxim, dar si ca vei avea parte de castiguri. Alege una dintre recomandarile noastre dintre  din Romania legale si descopera cum poti face bani in timp ce te distrezi online!