Bonus Pariuri Gratuite

Descoperă avantajele unui free-bet de calitate!
Agențiile de pariuri sportive online licențiate și recomandate îți oferă unul dintre cele mai populare bonusuri de pariuri: bonusul fără depunere sub formă de Pariuri Gratuite . Înregistrează-te la una dintre aceste case de pariuri și descoperă cum poți obține profit fără să investești vreun ban!

Cum știu că sunt eligibil pentru obținerea unui Pariuri Gratuite? 

Există o serie de condiții pe care trebuie să le îndeplineșți pentru a beneficia de un astfel de pariuri bonus, iar cea mai importantă este să te înregistrezi pe o platformă de pariuri online. Ceea ce înseamnă că trebuie să îndeplinești condiția legată de vârstă (minim 18 ani) și de verificarea identității titularului de cont. Desigur, la fel de importantă este și condiția legată de posibilitatea acordării unui asemenea recompense (nu toate casele de pariuri sportive oferă pariuri gratuite). De aceea, înainte de aplica pentru înscrierea pe un site de pariuri, verifică dacă respectiva agenție online oferă un astfel de bonus. Trebuie să știi că există trei tipuri de freebet-uri, acestea fiind sub forma unui bonus fără depunere (pariu fără risc), a unui bonus oferit la prima depunere sau la înregistrarea pe site (ca parte a unui pachet de bun venit, așa cum este pariul gratuit în valoare de 40 Ron de la Winmasters, alături de bonusul de bun venit de până la 555 Ron) sau ca pariu gratis oferit în cadrul diverselor promoții derulate de o casă de pariuri (așa cum este FreeBet Mania de la Sportingbet, care îți oferă un Pariuri Gratuite de 200 Ron sau Winmasters care îți oferă 50 Ron sub formă de pariu gratis pentru Champions League și Europa League). Nu uita că valoarea freebet-ului se scade din suma totală câștigată în urma utilizării acestui bonus! Încearcă și tu să plasezi un pariu gratuit și vezi dacă este câștigător!

Sunt anumite condiții care trebuie îndeplinite în cazul unui Pariuri Gratuite ?

În cazul anumitor case de pariuri bonusul acordat sub formă de freebet este condiționat de îndeplinirea unor cerințe legate de rezidență (sunt acordate numai jucătorilor înregistrați dintr-o anumită țară, ai căror cetățeni sunt și care își dovedesc cetățenia prin documentele solicitate la verificarea contului), de cotele jucate la pariuri sau de plasarea unui anumit număr de pariuri, dar și de tipul de pariuri pe care s-a mizat sau competițiile sportive acceptate ori tipul pieței sportive pe care se poate paria. În anumite cazuri, casă de pariuri poate condiționa și suma finală care poate fi câștigată, valoarea acesteia având un plafon maxim; de asemenea, aceste freebet-uri pot fi condiționate și-n ceea ce privește tipul biletului care poate fi jucat (simplu sau multiplu). De exemplu, la agenția de pariuri sportive online Winmasters, bonusul pariuri gratuite în valoare de 50 Ron se acordă numai pariorilor români, care plasează 5 pariuri de tip live pe meciuri de fotbal care se dispută în competițiile Europa League și Uefa Champions League, la o cotă minimă de 1,75, iar plafonul maxim al câștigului obținut pe baza acestui free bet este de 250 Ron. Din valoarea câștigului se va reține suma acordată cu titlu de Pariuri Gratuite , bonusul de retragere fiind format din câștigul exclusiv obținut, acesta beneficiind de avantajul că nu mai este supus niciunei condiții de rulaj, fiind virat jucătorului în mod necondiționat. Ca să înțelegi mai bine cum funcționează pariul gratuit, optează pentru una dintre casele de pariuri recomandate și care oferă această opțiune și testează-ți capacitatea de a predicționa în mod corect rezultatul unui meci de fotbal, plasând un free bet!

Care sunt agențiile sportive din România care oferă pariuri gratuite?

Nu toate casele de pariuri online licențiate din România oferă acest tip de bonus fără depunere, de aceea vi le recomandăm doar pe cele mai bune dintre ele, care o să-ți ofere cele mai avantajoase  pariuri gratis. Unul dintre cele mai elocvente exemple este platforma online de pariuri Winmasters care îți oferă un freebet ca bonus de depunere în cadrul primului depozit efectuat la înregistrarea pe site (în valoare de 40 Ron), dar și ca formă de pariuri bonus în cadrul promoției pentru meciurile din Champions League și Europa League (în valoare de 50 Ron). O altă agenție de pariuri online care oferă o astfel de recompensă pariorilor săi este Sportingbet care te va încânta cu un freebet în valoare de 200 Ron, acordat zilnic. Pe tine, care dintre aceste pariuri gratuite te tentează? Alege unul dintre ele și bucură-te de bani câștigați fără niciun fel de investiție din capitalul tău!

  • marca
  • Button
  • Bonus
  • evaluare
  • Descriere

Cum pot utiliza un freebet?

Pariurile gratuite se plasează la fel precum orice pariu normal, luându-se în calcul, desigur, condițiile impuse de către casă de pariuri sportive care îl acordă. De obicei, atunci când este acordat ca bonus de depunere, trebuie să fie jucat într-o anumite perioadă de timp, pentru anumite evenimente sportive sau respectându-se valoarea minimă a cotei. În momentul în care jucătorul dorește să utilizeze acest pariu gratuit, în câmpul de plasare al pariului va există posibilitatea alegerii acestei opțiuni în dreptul sumei. Pariorul va bifa respectiva opțiune, restul procedurii desfășurându-se în conformitate cu procesul normal de pariere. Desigur, în cazul în care nu sunt respectate condițiile impuse de către casa de pariuri online, pariul este anulat. Trebuie să ții cont și de faptul că un astfel de pariu se poate acorda doar o singură dată, așa cum este cazul când este oferit la depunere. Testează-ți abilitățile și plasează chiar acum un freebet la alegere pe cele mai fierbinți partide ale momentului!

Concluzie

Freebet-ul este una dintre cele mai interesante metode de a câștiga bani fără să investi din propriul capital. Pariorii care utilizează pariurile gratuite provenite din bonusul de depunere se declară extrem de satisfăcuți în ceea ce privește ușurința cu care au putut câștiga bani fără să-și utilizeze balanța activă a contului. Agențiile de pariuri online impun o serie de condiții pentru alocarea acestui bonus, dar și în ceea ce privește modul în care acest bonus pariuri poate fi jucat. Verifică întotdeauna dacă această recompensă se regăsește printre bonusurile caselor de pariuri la care intenționezi să joci și alege doar acea casă online de pariuri sportive care îți oferă cât mai multe freebet-uri. Ești pregătit să testezi chiar acum un pariu gratuit cu multiple avantaje?