Netbet

Caracteristici
 • Cote acceptabile, peste unele agentii de pe piata. Ce-i drept exista si cazuri in care cotele sunt ceva mai mici decat la alte agentii de pariuri.
 • Inregistrare usoara pentru oricine.
 • Suport clienti de laudat, inclusiv Live Chat.

Idei sumare

 • Fără taxe
 • Sport
  SUPORT OPȚIUNE
 • OPTIUNI DE PLATA
  SUPORT PLATFORMA

Case de pariuri online – Netbet

Cu sediul in Malta, NetBet se bucura de o popularitate foarte mare in ultima perioada in strainatate, insa nu e nici un secret faptul ca si in Romania devine tot mai cunoscuta si mai utilizata. Agentia de pariuri online este a doua care si-a obtinut licenta la noi in tara, avand astfel dreptul de a-si desfasura activitatea pe piata noastra in mod legal 100%.

Interfata este un plus in dreptul agentiei, fiind una prietenoasa si usor de utilizat, plus ca avem la dispozitie si limba romana. Se poate paria pe toate sporturile importante si cautate de pariori, insa nu sunt uitati nici cei care prefera sporturi mai putin populare in Romania la nivel de pariuri, cum ar fi Darts, Ciclism, Snooker & Biliard, Rugby, Baseball, Hochei pe gheata, MMA, Surf sau chiar Badminton.

Cotele sunt oferite pentru toate gusturile, in format European (1.80), American (+220) sau Fractional (4/7).

Metode de depunere: Skrill (Moneybookers), Skrill 1-Tap, Card de credit si debit, PaySafeCard, Neteller, etc.

Available to 22/04
3 x 50 RON – Monte Carlo ATP

Câștigă Freebets cu meciurile de tenis de la Monte Carlo ATP doar în casa de pariuri online Netbet. Tot ce aveți de făcut este să vă înscrieți în promoție prin butonul din pagina promoțională și să realizați un bilet cu o valoare minimă de 50 RON având minim 10 pariuri simple Live sau Pre-Live pe meciuri distincte de la ATP Monte Carlo. Pariurile trebuie să aibe cote minime de 2.00. Indiferent de rezultat veți primi 3 Freebeturi în valoare de 50 RON.

 net bet
Available to 04/04
Freebet 50 RON Fotbal

Casa de pariuri sportive NetBet lansează o promoție cu ocazia meciurilor din Champions League. Astfel, puteți câștiga un Freebet în valoare de 50 RON. Pentru aceasta trebuie să vă înscrieți în promoție prin butonul disponibil și să realizați 4 pariuri simple Standard sau Live cu mize minime de 100 RON pe cele 4 meciuri din Liga Campionilor. Pariurile trebuie să aibe cote minime de 2.0 fiecare. Indiferent de rezultatele meciurilor veți primi Freebet-ul.

 netbet promo bonus
Available to 05/03
3 x 50 RON FREEBET - Ligi Europene

Noul bonus Netbet vă poate aduce 3 Freebet-uri în valoare de 50 RON. Pentru aceasta trebuie să vă înscrieți în promoție prin butonul din pagina promoției și să plasați minim 7 pariuri simple sau live cu miză minimă de 50 RON la orice meci din Premier League, La Liga, Serie A sau Ligue 1. De asemenea, pariurile selectate trebuie să aibă o cotă de peste 1.8. Indiferent de rezultatul meciurilor, Netbet vă va premia cu 3 Freebet-uri în valoare de 50 RON

Avantaje NetBet:

 • Ofera posibilitatea de a depune/retrage prin cele mai utilizate metode de pe piata.
 • BONUS atractiv de pana la 200 RON pentru nou-veniti.
 • Multe alte promotii periodice sau pe termen lung, dupa cum se poate observa mai jos.
 • Peste 10.000 de evenimente live pe luna

BONUSURI si PROMOTII la NetBet:

 • BONUS de 200 RON pentru jucatorii nou-veniti. Mai exact, veti primi la prima depunere 50% din valoarea sumei. Astfel, daca depuneti 100 RON veti primi inca 50 RON. Daca depuneti 400 RON, veti primi inca 200 RON.
 • 40 RON gratuit pentru pariuri pe mobil. Primesti pana la 40 RON din partea agentiei pentru primul pariu plasat de pe mobil sau tableta.
 • PARIU RAMBURSAT pentru COMBI -> Aceasta este una dintre atractiile principale la NetBet. Mai exact, plasati un pariu pe minim 5 evenimente, iar miza va este rambursata ca si bonus in cazul in care unul dintre pariuri a fost pierdut.
BONUS: 100% panala 1500RON
Pariază acum