Ghid de pariere online în România

Tot ceea ce trebuie să știi despre pariurile online!

Pariurile sportive online sunt din ce în ce mai populare printre românii care își doresc să se relaxeze în mod activ. Plasarea mizei se poate realiza în cadrul multor agenții de pariuri online care sunt licențiate, dar mai ales pe baza recomandărilor făcute de către specialiști, în astfel de ghiduri, așa cum este ghidul de pariere casa pariurilor. Numai așa poți afla tot ceea ce te interesează despre parierea online în România!

Competițiile pe care poți paria online

agenție pariuri îți va oferi o multitudine de piețe pe care poți paria, cele mai populare fiind cele de fotbal, tenis, baschet, handbal, sporturi electronice, curse de cai sau ogari și volei. Desigur, un bilet casa pariurilor, de exemplu, îți poate oferi posibilitatea de a paria și pe alte genuri de sporturi, așa cum este boxul sau sporturile de contact. Multe case de pariuri online oferă și pariuri din zone mai exotice ale sportului ori piețe de pariuri speciale, așa cum sunt evenimentele din zona politică sau a divertismentului. Trebuie să te familiarizezi mai întâi cu toate aceste abrevieri pariuri sportive, multe dintre ele părând a face parte dintr-un cifru de codificare. În momentul în care ai înțeles treaba cu abrevierile pariurilor, totul va decurge mai simplu, mai ales că agențiile de pariuri îți vor pune la dispoziție variate cursuri de acomodare cu cotele, piețele de pariuri și modul de pariere. Așa că ție nu-ți mai rămâne decât să-ți pui la încercare capacitatea de analiză și să indici cele mai corecte pronosticuri. Ești pregătit pentru primul tău bilet câștigător?

Plățile la pariurile sportive online

Dacă ai înțeles care sunt piețele și abrevierile pariurilor sportive pe care poți miza, atunci trebuie să știi că ai nevoie de o balanță activă a contului pentru a putea plasa pariuri. Ceea ce înseamnă că va fi nevoie să-ți adaugi bani în cont utilizând una sau mai multe dintre opțiunile de depunere puse la dispoziție de către agențiile de pariuri. Astfel de metode constau, de obicei, din carduri de debit/credit, transfer bancar, e-wallet-uri (portofele electronice, cele mai cunoscute fiind Skrill, Neteller și Paysafecard), așa cum se întâmplă când plasezi un bilet casa pariurilor sau servicii de transfer rapid de bani, așa cum este Smith&Smith sau Trustly. În plus, anumite case de pariuri îți vor oferi și alte modalități de depunere și retragere, cel mai simplu fiind să le verifici secțiunea special dedicată plăților. În general, o agenție pariuri impune o limită minimă și maximă de depunere/retragere, dar poate aplica și anumite comisioane pentru tranzitarea banilor prin contul de joc. Este foarte important să verifici termenii și condițiile de depunere/retragere a banilor astfel încât să te poți bucura în liniște de pariurile pe care le plasezi. În general, un ghid special privind modul de pariere, așa cum este ghidul de pariere casa pariurilor, este pus la dispoziția pariorilor, aceștia știind exact ce au de făcut pentru fiecare etapă în parte. Dacă ai înțeles cum stau lucrurile cu plățile, ce-ai zice să efectuezi o primă depunere și apoi să plasezi un bilet câștigător, ca să efectuezi și prima retragere?

BONUS: 100% panala 250RON
Pariază acum

Restricțiile impuse de licența de pariuri sportive

Este foarte important că atunci când pariezi online să o faci numai în cadrul acelor agenții de pariuri care sunt licențiate de către ONJN (numărul de licență este afișat în partea inferioară a paginii principale a platformei de pariere). În acest mod, nu doar că pariurile pe fotbal sau baschet vor fi 100% legale, dar și tot ceea ce înseamnă drepturi, bonusuri, promoții și posibilitatea de a obține cote mărite pentru anumite evenimente vor fi garantate de către casă de pariuri. În plus, agențiile de pariuri sportive se obligă să respecte legislația din domeniul jocurilor de noroc, să garanteze jucătorilor siguranța datelor personale și să le ofere acestora securizarea tranzacțiilor. De aceea, atunci când joci la o casă online de pariuri sportive, așa cum este și agenția casa pariurilor, drepturile tale de jucător vor fi respectate 100%, ceea ce îți va oferi cadrul necesar pentru a te bucura de maximul de relaxare și beneficii când pariezi online.

Taxele aplicate pariurilor sportive

Dacă ai înțeles abrevierile la pariuri sportive, atunci o să-ți fie ușor să înțelegi și cum stau lucrurile cu taxele și impozitele pe care trebuie să le plătești atunci când pariezi online. Primul aspect este legat de faptul că banii datorați din câștigurile obținute online drept impozit la stat se achită în mod direct de către parior (nu se face reținere la sursă). Acesta are la dispoziție formularul 200 de la ANAF, pe care îl completează și-l depune anual (până pe data de 25 mai pentru câștigurile realizate în anul anterior depunerii declarației). Modul de calcul se raportează la baza de câștiguri, valoarea impozitelor aplicate fiind raportate la sumele câștigate (1% pentru câștigurile de până sau egale cu suma de 66,750 Ron, 16% + 667,5 Ron pentru sumele de peste 66,750 Ron, dar mai mici sau egale cu suma de 445,000 Ron și 61187, 5 Ron + 25% din sumele care depășesc valoarea de 445,000 Ron). Important este să ai la ce să plătești aceste impozite, așa că urmează-ți inspirația și plasează un bilet câștigător la orice agenție de pariuri online recomandată!

Aplicațiile mobile pentru pariuri sportive

Pentru că tehnologia este unul dintre factorii care au influențat și influențează pariurile sportive, agențiile de pariuri online pun la dispoziția pariorilor aplicații de mobil care să le faciliteze plasarea de pariuri oricând, de oriunde și oricum doresc. Orice ghid de pariere online, așa cum este ghidul de pariere casă pariurilor, îți oferă posibilitatea de afla cum poți paria de pe mobil. Unul dintre avantajele importante oferite de o agenție de pariuri online cu aplicație de mobil integrată este faptul că jucătorul poate beneficia de un bonus pentru primul pariu plasat de pe mobil. Chiar dacă nu sunt disponibile atât de multe piețe de pariuri (fotbalul și baschetul rămân la fel de bine reprezentate, atât pe aplicația pentru desktop, cât și pe cea pentru mobil), abrevierile pariurilor sportive sunt mai ușor de înțeles. Plasează acum un bilet casă pariurilor de pe mobil și te poți bucura și de acces la o bază de date statistice cu multe rezultate din diverse piețe de pariuri!

Concluzie

Parierea online este o activitate care te va relaxa și-ți va oferi posibilitatea de a-ți pune în valoare capacitatea analitică. Chiar dacă abrevierile pariurilor sunt mai dificil de înțeles la început, în momentul în care totul este clar, pariurile tale se vor dovedi mai inspirate și mai eficiente. Descoperă tot ceea ce te interesează în materie de pariuri sportive pe fotbal sau orice alt sport, care sunt taxele pe care trebuie să le plătești atunci când câștigi sau pur și simplu plasează un pariu de pe mobil care să-ți ofere șansa de a câștiga. Ce mai aștepți? Pariază acum și începe-ți aventura în lumea câștigurilor online!

BONUS: 50% panala 450RON
Pariază acum