enhanced odd ale zilei

Client nou sau client existent? Agențiile online te răsfață cu o mulțime de recompense, indiferent de statutul tău, printre acestea numărându-se bonusuri, piețe de pariere exclusive sau cote mărite pentru anumite meciuri. Ce-ai spune să-ți poți crește valoarea banilor din cont dintr-un singur pariu, maxim două? Pare prea frumos pentru a fi adevărat, dar, atât timp cât ai la dispoziție opțiunea de cote mărite, șansele sunt de partea ta. Bucură-te de această oportunitate care este un bonus pariu gratuit pentru cei care  cred în posibilități de câștiguri mărite! De pe desktop sau din aplicațiile mobile, acest bonus este poartă către noi perspective de a paria! Ce mai aștepți? Pariază și tu la acele case de pariuri din România care îți oferă cote mărite!

Alege-ți piețele de pariere în funcție de cotele oferite și mizează mai ales pe acele partide în care beneficiezi de un plus de câștig. Orice casă-de-pariuri care își apreciază cu adevărat clienții le va oferi acestora șanse multiple de mărire a câștigurilor, așa că, atunci când îți alegi locul în care vei plasa pariuri online de acum înainte, ia în considerare cotele mărite, printre celelalte caracteristici oferite de respectiva platformă. Bucură-te întotdeauna de un plus de oportunități, jucând pe acele partide care îți oferă cote mai mari decât de obicei!

  • marca
  • Button
  • Bonus
  • evaluare
  • Descriere

Ce sunt enhanced odd?

Unul dintre bonusurile oferite de către agențiile de top din domeniul pariurilor sportive online este sub formă de cote mărite. Descoperă cele mai bune ponturi pariuri și testează-ți abilitatea de a indica în mod corect predicțiile pentru acele partide care pot face diferența. Cotele mărite îți oferă oportunitatea de a beneficia de o cotă mult mai mare decât cele obișnuite, ceea ce înseamnă că valoarea câștigului potențial este cu mult mai ridicată decât se întâmplă de obicei.

Fie că sunt disponibile ca o formă de miză fără comision perceput de către agenție de pariuri (așa cum se întâmplă la Betano la pariurile cu marja 0%), fie că sunt sub oferite ca o cotă cu mult mai ridicată decât la alte case online și numai pentru anumite partide și sporturi, acest tip de recompensă este un avantaj de care poți beneficia atunci când pariezi online.

Pentru un jucător, astfel de partide cu mize mărite nu fac decât să le permită să mizeze totul pe un meci în care poate obține câștiguri ca din mai multe partide. Îndeplinește condițiile de rulaj și bucură-te de acel plus care îți va oferi o experiență de joc nemaipomenită. enhanced odd sunt o oportunitate care merită luată în calcul la alegerea agenției de pariuri on line, pentru că numai așa te vei delecta cu un bonus de calitate!

Care sunt termenii și condițiile de acordare a cotelor mărite?

Aceste cote speciale se acordă în funcție de tipul evenimentului sportiv, de miza meciului și de importanța combatanților. Pot fi prevăzute condiții speciale de rulaj care trebuie îndeplinite sau anumite reguli de pariere, precum plasarea numai unor pariuri de tip pre-meci ori numai pentru piețe de pariere specifice (fotbal, baschet, tenis, volei, etc.). Tipul pariului poate fi single sau simplu, ceea ce înseamnă că nu este posibil să le plasezi pe bilete multiple. Valoarea cotei este cu mult peste cea obișnuită și care este acordată de către majoritatea caselor de pariuri sportive. Utilizarea opțiunii cashout poate fi limitată în cazul acestor pariuri cu cote mărite, dar analizarea temeinică și consultarea a ponturilor la pariuri ii poate oferi un jucător posibilitatea de a beneficia de unul dintre acele bonusuri de top la pariuri.

Sunt disponibile partide cu enhanced odd la casele de pariuri online?

Majoritatea agențiilor de pariuri oferă acest tip de bonus, unele dintre ele alegând să opteze pentru cote mari pentru meciurile zilei, în timp ce altele aleg să ofere cote mărite tuturor partidelor de top din gama de sporturi disponibilă într-o zi. Chiar dacă nu are avantajele unui bonus pariu gratuit, acest tip de recompensă este popular și apreciat printre pariorii din România. O casă-de-pariuri online care le prezintă clienților o astfel de opțiune de pariere se bucură de prestigiu și este aleasă de o gamă variată de clienți. În plus, bonusurile la pariuri sub formă de cotă mărită pot fi corelate cu bonusurile oferite de către respectiva agenție de pariuri on line. Unele cote pot fi mai ridicate ca de obicei (până la 4,00 sau 5,00), în timp ce altele pot ajunge și până la valoarea de 10,00. Desigur, cum câștigul care poate fi obținut este destul de ridicat, numai anumite evenimente sportive se bucură de această opțiune (așa cum este Nebunia Marcatorilor de la Unibet, unde cota alocată marcării unui gol de către un fotbalist poate ajunge și la 7,00). Așa că, alege-ți partidele și-n funcție de această opțiune, plasează miza și bucură-te de câștiguri multiple care te vor face să privești meciurile cu o mai mare intensitate!

Concluzie

Fiecare meci poate să devină mai interesant atunci când posibilitățile de câștig sunt mai mari! Adrenalina este la un nivel mult mai ridicat atunci când ai o cotă de 10,00 la un meci de fotbal decât la o partidă în care valoarea cotei este de numai 1,50. De aceea, enhanced odd le oferă pariorilor posibilitatea de a câștiga mult mai mult și le facilitează posibilitatea de a opta pentru studiul doar a câtorva partide decât analizarea a mai multor meciuri care să le ofere același nivel financiar. Pariază pe un singur meci cu o cotă mărită de 10, 00 și poți câștiga cât pentru cinci meciuri cu cota de 2,00. Avantajele le vei observa imediat în buzunarul tău atunci când beneficiezi de acest bonus! Cotele cu valoare mărită sunt bonusul care te ajută să ai parte de câștiguri uriașe atunci când ești inspirat, așa că, joacă acum și descoperă care sunt cele mai ofertante partide cu enhanced odd ale zilei!