Folosește opțiunea Cashout bonus când pariezi!

Unul dintre cele mai importante bonusuri oferite de multe dintre casele de pariuri sportive online îți oferă posibilitatea de a paria cu profit. Plasează-ți pariul, iar atunci când ai dubii despre realizarea lui, utilizează acest bonus de retragere pentru a obține profit. Cu doar un singur click, miza ta este în siguranță!

Ce este opțiunea de Cash Out bonus?

Opțiunea de plasarea de pariuri online în care miza pariata să-ți ofere și un mic profit, chiar dacă te-ai retras înainte ca pariul să fie declarat câștigător sau pierzător poartă denumirea de Cash Out. În mod normal, înainte ca această varianta de bonus pariuri să fie lansată, pariorii, pentru a putea beneficia de profit din pariurile plasate, erau nevoiți să utilizeze un al doilea pariu pentru a-și securiza miza plasată inițială. De exemplu, în cazul plasării unui pariu de tip “Peste 2.5 goluri”, la cota 2, cu o miza de 100 Ron,  în meciul pe care am mizat scorul înregistrat până în minutul 60 indica egalitate (1-1), cota oferită de către agenția de pariuri sportive pentru un pariu de tip “Sub 2.5 goluri” era de 4. Pentru a fi acoperit în caz că s-ar fi marcat sau nu, trebuia să plasezi un al doilea pariu pentru această opțiune (50 Ron), astfel încât să ai parte de un câștig total de 200 Ron. Astăzi, această procedură greoaie a fost înlocuită de multe case de pariuri cu varianta Total sau Cash Out Parțial. Acum totul este mult mai simplu, iar jucătorii se pot bucura de acest tip de bonus pariuri pentru o gamă variată de piețe de pariere. În acest mod, toți pariorii beneficiază de un plus de siguranță, acesta fiind unul dintre cele mai apreciate tipuri de bonusuri la casele de pariuri!

Cum funcționează bonusul de retragere Cash Out?

Asemenea unui bonus fără depunere, opțiunea  îi oferă pariorului posibilitatea de a obține profit de pe urmă unui pariu care, inițial, părea că va fi necâștigător. În momentul în care jucătorul unei case de pariuri plasează un bilet simplu sau multiplu își asumă riscul ca predicțiile sale să fie necâștigătoare. Cu opțiunea Cash Out, acesta are posibilitatea de a închide pariul mai devreme, obținând în acest fel un profit care se calculează în funcție de nivelul cotei inițiale și cotei oferite în momentul retragerii, ceea ce îți poate asigura o mare parte din sumă. Foarte important este momentul în care optezi pentru folosirea bonus de pariuri, cu cât momentul este mai întârziat, cu atât șansele de a obține o suma mai mare sunt mai ridicate. Să luăm un exemplu practic, în care acest bonus de retragere îți poate oferi un profit frumușel (dar orice sumă pe care o recuperezi din miza în condițiile în care erai sigur că ai fi pierdut, poate fi considerată profit). Plasezi un bilet multiplu, cu 4 selecții, miza pariata fiind de 100 Ron, cota totală a tuturor celor 4 meciuri fiind 10, ceea ce înseamnă un potențial câștig de 1000 Ron. În cazul în care trei dintre meciuri sunt câștigătoare, iar cel de-al patrulea prezintă semne că nu decurge așa cum dorești tu, închiderea pariului îți va oferi posibilitatea de a obține jumătate din posibilul câștig total, adică 500 Ron. Acesta este modul în care funcționează unul dintre cele mai interesante bonusuri la casele de pariuri sportive. Ești gata să utilizezi opțiunea  sau îți place să riști până la final?

Ce avantaje îți oferă opțiunea Cash Out?

Printre numeroasele bonusuri de la casele de pariuri, opțiunea Cash Out (Total sau Parțial) îți oferă alternativa de a te retrage cu bani dintr-un pariu care pare necâștigător. În acest mod, acest bonus de retragere reprezintă o soluție de gestionare eficientă a riscurilor, fiind ideal pentru acei pariori care preferă un plus de siguranță atunci când pariază și nu se simt încrezători în predicțiile lor. Multe agenții de pariuri online cu licență din România pun la dispoziția jucătorilor opțiunea de închidere a pariului, așa că indiferent că jucați la Netbet, Betfair sau Unibet, șansele voastre de a obține profit din pariurile sportive este garantată. În cazul în care nu stai tocmai bine cu balanța contului, folosirea acestei opțiuni îți poate oferi un plus de capital pe care îl poți plasa rapid în alte pariuri live pe care le consideri a fi mai avantajoase și cu șanse mai ridicate de a genera profit. Fiind o posibilitate oferită atât pentru biletele single, cât și pentru cele multiple, aplicabilă atât pariurilor de tip pre-meci, cât și celor live,  îi permite jucătorului să-și asume în mod responsabil momentul în care alege să-și securizeze pariul. În plus, acest pariuri bonus este ușor de folosit, trebuind doar să apeși butonul de Cash Out pentru a închide pariul. Vrei să-l încerci și tu?

bonusuri de brand

Ce trebuie să știu despre bonusul de pariuri Cash Out?

Este foarte important să utilizezi opțiunea de închidere a pariului numai atunci când nu ai un nivel ridicat de certitudine în ceea ce privește corectitudinea predicției tale. Considerat unul dintre cele mai mai interesante recompense dintre bonusurile case de pariuri,  se diferențiază de acestea prin faptul că nu oferă un procent din câștiguri pe care îl știi dinainte. Așa cum este în cazul unui bonus de bun venit (atunci când primești între 50% și 100% din valoarea sumei depuse) sau a unui bonus fără depunere, când știi că vei primi o sumă fixă pe care o vei putea plasa sub forma unui pariu fără riscuri. La pariurile sportive online cu opțiune  disponibilă, valoarea procentului de câștig se calculează în funcție de momentul în care este folosită opțiunea, raportat la nivelul câștigului potențial. De aceea, trebuie să utilizezi acest bonus de retragere numai în situații speciale, când miza plasată a fost foarte mare sau potențialul câștig merită utilizarea opțiunii de Cash Out. Nu uită că există anumite limitări în ceea ce privește folosirea acestei opțiuni de închidere pariu, nu toate piețele de pariere sau tipurile de pariuri online permițând folosirea acestei variante de securizare a câștigurilor. Unele dintre casele de pariuri sportive online condiționează utilizarea opțiunii în rularea anumitor bonusuri, așa că, trebuie să manifestați un plus de atenție la modul în care este folosită această opțiune. Îți recomandăm să iei în calcul și acest tip de bonusuri case de pariuri în momentul în care îți evaluezi viitoarea agenție de pariuri sportive la care vei juca.

Concluzie

Opțiunea de Cash Out este o modalitate oferită de majoritatea caselor de pariuri online jucătorilor săi pentru a-și securiza o parte din miză sau din potențialul câștig. Este ușor de asimilat unuia dintre bonusurile caselor de pariuri, dat fiind faptul că pariorul beneficiază de un plus de bani în momentul închiderii pariului. Multiplele avantaje oferite de acest bonus de retragere îl poziționează printre cele mai populare tipuri de recompense căutate de un parior la casă de pariuri sportive la care va paria. Tu ești gata să utilizezi opțiunea  și să-ți securizezi pariul? Încearcă chiar acum!