Reload bonus accumulator – ghid de promoții și bonus la casele de pariuri on line românești

Astăzi te poți bucura de o gamă variată de bonusuri la pariuri, atunci când joci la agențiile online din România. Imediat ce ți-ai creat un cont de joc, pe lângă bonusul de bun venit vei beneficia de opțiunea de cashout (securizarea pariurilor asupra cărora nu ești sigur de producerea rezultatului predirecționat de tine), bonusul de recomandare, de reîncărcare sau Accumulator bonus. Scopul fiecăruia dintre aceste bonusuri este de a crea pariorului noi oportunități de a câștiga atunci când pariază. Fie că este vorba despre bani în plus (alocați gratis), fie că este vorba despre mize mărite sau cote fără concurență, șansele oferite de aceste bonusuri te vor poziționa în centrul acțiunii.

De aceea, alegerea casei de pariuri trebuie să se ghideze după criteriul alocării unui număr cât de mai ridicat de bonusuri la pariuri. Orice casă-de-pariuri online care îți prezintă nu doar super accumulator bonus offers, ci și multiple piețe de pariere și avantaje (pariuri de pe aplicații mobile, acces la un club VIP, recompense, etc.) este o opțiune care merită a fi testată de orice parior. Alege-ți agenția de pariuri on line în funcție de beneficiile oferite și nu uita că aceasta trebuie să fie licențiată pentru a fi asigurat 100% de avantajele oferite când pariezi!

Ce este Accumulator bonus?

Considerat una dintre cele mai generoase șanse de a-ți multiplica mizele de pe un bilet combinat, cu mai multe selecții, Accumulator bonus îți oferă câștiguri mai mari cu 30%-60% decât pariul plasat. Într-o definiție simplă, acesta este unul dintre acele bonusuri la pariuri care este de tip multiplicator. Condiționate de piețele de pariere (se limitează, în general, la acele sporturi foarte populare, fotbal și tenis), de jucărea unui bilet combinat, cu pariuri de tip pre-meci și valoarea cotei, acest tip de bonus este o provocare pentru orice parior care dorește să-și testeze limitele.Bonus accumulator

Fiecare selecție care se dovedește a fi câștigătoare îi aduce jucătorului un procent în plus la câștiguri; cu cât numărul selecțiilor indicate în mod corect este mai ridicat, cu atât valoarea câștigului este și mai mare (până la 60% pentru acele bilete cu peste 10 sau 14 selecții câștigătoare). Poziționate printre acele top bonusuri pariuri din România, acest bonus online constituie o șansă oferită fiecărui jucător de a obține premii în bani așa cum niciun alt tip de recompensă nu mai oferă. Agențiile de renume din România se îngrijesc să le ofere în mod regulat jucătorilor nu doar un bonus pariu gratuit, ci și bonusuri de tip acumulator, precum și alte genuri de avantaje care să-i determine pe aceștia să devină clienți fideli. Tu ce bonusuri apreciezi la o casă-de-pariuri online?

Cele mai bune Accumulator bonus

Nu toate agențiile online le pun jucătorilor la dispoziție accumulator bonus offers, dar cele care sunt licențiate și selectate de către noi le oferă pe cele mai mari din România. Ponturile la pariuri sunt foarte importante pentru cei care își doresc să obțină cât mai multe selecții câștigătoare pe un bilet combinat. Chiar și-n situația în care nu toate agențiile oferă pariorilor acest bonus acumulator sportingbet, de exemplu, oferă alternative generoase membrilor săi, așa cum sunt pariurile gratuite sau free-bet-urile ori bonusuri de bun venit consistente. Printre casele de pariuri care oferă bonusul acumuator se numără:

Winmasters

cu un bonus Acumulator de până la 60% câștiguri suplimentare (la peste 14 selecții corecte);

Unibet

Multiplă de weekend – poți câștiga în plus până la 30% (le peste 5 selecții câștigătoare pe același bilet);

Betano

Bonus Multiplu – până la 50% pentru 10 selecțîi corect prezise de către parior;

Netbet

Accumulator bonus oferă până la 50% câștiguri unui parior (la 13 sau mai multe selecții pe un bilet).

Plasează un bilet combinat la oricare dintre aceste case de pariuri on line și verifică-ți capacitatea de intuiție și de analiză. De pe desktop sau de pe aplicațiile mobile, pariorul poate obține un plus de până la 60% a mizei, așa că, completează acum un bilet multiplu și bucură-te de avantajele oferite de către această recompensă de top bonusuri pariuri!

  • marca
  • Button
  • Bonus
  • evaluare
  • Descriere

Condițiile și Termenii Generali pentru bonusul acumulator

Asemenea tuturor tipurilor de bonus oferite de către o agenție online, această recompensă este condiționată de îndeplinirea unor termeni și reguli impuse de către această. În materie de ponturi pariuri trebuie să urmezi nu doar sfaturile primite din partea specialiștilor (care se bazează pe o analiză în profunzime a diverselor partide care pot fi jucate pe un bilet multiplu), ci și pe propriul studiu. Condițiile și termenii impuse pentru un astfel de bonus sunt:

  • Piețe de pariere limitate – sunt preferate acele sporturi care prezintă un nivel de atractivitate ridicat pentru pariori (fotbal, baschet, tenis, etc.);
  • Cotă minimă acceptată – aceasta poate fi de 1.20 (Netbet), 1.35 (Winmasters), 1.4 (Unibet) sau 1.50 (Betano);
  • Tipul de pariu – pentru bonusul acumulator sunt acceptate numai pariurile pre-meci;
  • Biletul plasat să fie de tip multiplu/combinat (cu mai multe selecții).

Fiecare casă-de-pariuri în parte își rezervă dreptul de a-și impune și alte condiții și termeni suplimentari, așa cum este limitarea câștigului maxim care poate fi obținut pe un astfel de bilet  cu bonusul acumulator (până la 3500 Ron/zi la Winmasters sau 4800 Ron/zi la Unibet) sau condiția neutilizării opțiunii de cash-out pentru acest tip de bilet. Desigur, pentru a beneficia de maximul de avantaje oferit de către acest tip de bonus se impune citirea condițiilor și termenilor generali ai fiecărei agenții de pariuri on line la care joci.

Concluzie

Bonusul accumulator este unul dintre cele mai motivante tipuri de recompense oferită de casele de pariuri care activează în mediul online. Nu doar că îți oferă posibilitatea de a te bucura de maximul de avantaje financiare atunci când plasezi un bilet multiplu, dar reprezintă și o șansă în plus de a-ți supune testării capacitatea de analiză a meciurilor dintr-o anumită piață de pariere. Poți obține șanse multiple de câștig (între 30% și 60%) și bani în plus cu cât numărul de selecții câștigătoare este mai ridicat.

Chiar dacă nu este un bonus pariu gratuit, această opțiune de multiplicare a mizelor plasate pe un bilet constituie un avantaj major pentru jucătorii care sunt interesați de pariurile on-line. Testează chiar acum oricare dintre aceste accumulator bonus offers, selectează-ți meciurile despre care ai datele necesare sau mizează pe acele ponturi pariuri oferite gratis de către noi și bucură-te de vastele posibilități oferite de bonusul acumulator!