Aplicații mobile pentru pariuri sportive

Tot ceea ce trebuie să știi despre pariurile de pe mobil

Aplicațiile de pariuri sportive pentru dispozitivele portabile se numără printre avantajele oferite de către agențiile online pariorilor lor. Aceștia beneficiază în acest mod de posibilitatea plasării de pariuri rapide atunci când nu se află în fața unui computer, dar și de avantajul de a fi informați de modul în care evoluează șansele lor de a obține un pariu câștigător. Instalează-ți aplicația pentru mobil a casei tale de pariuri favorită și începe să plasezi pariurile chiar și atunci când te afli în mișcare!

Cele mai bune case online cu aplicații pariuri sportive din România

Telefonul mobil este unul dintre accesoriile ce sunt indispensabile oricărei persoane, așa că, atunci când ești un parior înfocat, acesta te poate ajuta să pariezi pe evenimentele care te interesează ori de câte ori ai nevoie. Fie că deții un mobil cu sistem de operare Android sau unul iOS, agențiile online au dezvoltat aplicații pentru pariuri sportive care înglobează o serie de elemente capabile să le ofere același nivel de avantaje precum parierea de pe un sistem desktop. În cazul acelor case de pariuri care nu oferă o aplicație mobile dedicată (numărul acestora este din ce în ce mai scăzut), pentru a paria de pe telefon, interfața de navigare a fost optimizată pentru dispozitivele portabile. Ceea ce înseamnă că poți beneficia de un ecran compact, care se încadrează în cerințele de afișaj ale mobilului tău și îți permit să pariezi la fel de simplu ca de pe computer. Alege oricare dintre agențiile de mai jos, care oferă aplicații dedicate pentru pariuri sportive și începe să pariezi de pe mobil:

Unibet

recomandată pentru aplicația high-tech, care nu doar că oferă posibilitatea de a paria pe o multitudine de piețe de pariuri, ci îți oferă și acces la platforma de streaming video, pentru a urmări live meciurile care te interesează. Aplicația de pariuri pe mobil de la Unibet beneficiază de stabilitate și este eficientă, oferind maximul de avantaje când este vorba despre pariuri sportive în mișcare. Îți poți folosi bonusul de bun venit de până la 250 Ron pentru a plasa pariuri fără risc de pe mobil, la orice oră!

Winmasters

nu oferă o aplicație specială și care se poate descarcă pentru mobil, dar, grație tehnologiei Responsive Web Design, site-ul este optimizat pentru dispozitivele portabile, ceea ce oferă o experiență vizuală la fel de interesantă precum versiunea de pe desktop. Chiar dacă nu are o aplicație pentru Android sau iOS, Winmasters oferă un super bonus de înregistrare de până la 555 Ron + un freebet în valoare de 40 Ron pentru a plasa cele mai bune pariuri, chiar de pe telefon!

Betfair

una dintre casele de pariuri online care oferă servicii de calitate și aplicații de pariuri sportive dedicate fiecărei dintre cele două tipuri de platforme online de pariere (Exchance și SportBook). Caracteristicile oferite de aplicația pentru telefon se pliază pe orice tip de dispozitiv, ceea ce face ca experiență oferită să fie maximă și captivantă, mai ales atunci când îți folosești bonusul de înscriere de până la 450 Ron!

Netbet

îți schimbă perspective modului de pariere, oferindu-ți una dintre cele mai interesante aplicații pariuri sportive pentru telefon. Android sau iOS, cu Netbet parierea de pe mobil este la fel de simplă precum cea de pe computer, plus că vei beneficia de un bonus special, în valoare de 40 Ron, atunci când îți plasezi primul pariu utilizând aplicația mobilă. Iar acesta este doar începutul, fiindcă bonusul de bun venit are o valoare totală de până la 1500 Ron, așa că merită să pariezi de pe mobil la Netbet!

Sportingbet

atenția pentru detalii ale acestei case de pariuri online se reflectă în modul în care funcționeză atât aplicațiile de pariuri sportive dedicate, cât și site-ul în versiunea optimizată pentru mobil. Designul modern și complex permite accesarea piețelor de pariere, unul dintre beneficiile oferite pariorilor fiind și bonusul de bun venit de până la 200 Ron!

888 Sport

la fel de interesantă precum bonusul de bun venit de până la 1000 Ron, aplicația de mobil a acestei agenții de pariuri online reușește să mulțumească orice parior. Tot ceea ce ai de făcut este să instalezi aplicația dedicată pariurilor sportive, să-ți alegi piață de pariere și apoi să plasezi pariurile pe care le consideri câștigătoare!

  • marca
  • Button
  • Bonus
  • evaluare
  • Descriere

Plata efectuată din aplicațiile mobile de pariuri sportive

Depunerea și retragerea de sume de bani prin intermediul aplicațiilor mobile ale agențiilor de pariuri sportive este una dintre funcțiile integrate și disponibile pentru telefon. De aceea, atunci când pariezi de pe mobil, prin intermediul aplicației dedicate, facilitățile sunt la același nivel de calitate precum pe desktop. Majoritatea platformelor care procesează tranzacții online cu bani oferă opțiunea de a plăti de pe mobil, ceea ce a permis agențiilor de pariuri să integreze această caracteristică în aplicațiile de pariuri sportive. În acest mod, pariorul se bucură de un cumul de elemente care îi facilitează modul de pariere, ceea ce contribuie la o experiență la fel de avantajoasă precum în cazul versiunii pentru desktop.

Restricțiile de licență

În cazul aplicațiilor pentru Android și iOS ale agențiilor de pariuri online nu există niciun fel de restricție în ceea ce privește utilizarea aplicațiilor. Este foarte important ca jucătorul să îndeplinească condițiile specificate de către casă de pariuri în ceea ce privește eligibilitatea, condițiile și termenii prevăzuți în licență aplicându-se atât în cazul versiunii pentru desktop, cât și pentru cea de mobil. De altfel, trebuie menționat faptul că este recomandat să joci la orice agenție care este licențiată în România, fiindcă numai în acest mod te vei bucura de toate avantajele oferite, așa cum este cazul aplicațiilor pentru telefon care se pot descărca și folosi în mod gratuit de către cei care dețin un cont de joc. Verificarea identității este una dintre condițiile obligatorii pentru orice parior care joacă la o agenție online licențiată, fiindcă numai în acest mod, atât jucătorul, cât și casa de pariuri beneficiază de maximul de avantaje derivate din acest statut legal.

Concluzie

Pariatul de pe mobil este una dintre cele mai mari avantaje oferite unui parior, acesta beneficiind de multiple piețe de pariere, de posibilitatea de a depune și retrage banii de pariuri, dar și de viziona meciurile care îl interesează în sistem de streaming live. Dezvoltate pentru Android și iOS, aceste aplicații pariuri sportive îi oferă oricărui jucător șansă de a se bucura de statutul său în orice moment și de a paria fără niciun fel de limitări de spațiu și timp. Încearcă și tu una dintre aplicațiile pentru telefon ale caselor de pariuri sportive și bucură-te de pariuri online la cel mai înalt nivel!