888sport

Caracteristici
 • Posibilitate de a inchide pariul inainte de terminarea evenimentului.
 • Promotii si bonusuri dintre cele mai atractive
 • Posibilitatea de a paria de pe mobil sau de pe tableta

Idei sumare

 • Fără taxe
 • Sport
  SUPORT OPȚIUNE
 • OPTIUNI DE PLATA
  SUPORT PLATFORMA

Case de pariuri online – 888

888.com a fost una dintre primele agentii care au oferit posibilitatea de a paria online. La ora actuala aceasta agentie este printre cele mai respectate la nivel mondial, iar in Romania are de asemenea o deschidere mare, mai ales ca de curand si-a obtinut licenta si se poate paria legal 100%. Nu trebuie omis faptul ca 888 are sectiune si de poker, bingo sau jocuri, cu diferite bonusuri si promotii pentru fiecare in parte.

In cadrul agentiei de pariuri 888sport gasim numeroase sporturi, incepand de la cele populare cum ar fi fotbalul, tenisul, handbalul, baschetul, etc., pana la cele mai putin populare in randul romanilor, precum darts, curse de cai, volei sau golf.

Putem vorbi in principal numai despre avantaje cand vine vorba despre 888, insa cu o precizare, si anume faptul ca interfata pentru site-ul de pariuri nu are si varianta in romana.
Limbi disponibile la 888sport: engleza, franceza, germana, spaniola, suedeza, portugheza, rusa, poloneza, etc.

Depozitele si retragerile se fac in cea mai mare siguranta si in cel mai usor mod posibil. Agentia ne ofera posibilitatea de a realiza tranzactiile prin cele mai populare metode, cum ar fi cardul de credit sau de debit, PayPal, Skrill, Neteller si nu numai.

Available to 22/04
Primiți în plus 100%, până la 1.000

Ne face plăcere să vă oferim un uimitor bonus de bun-venit, pentru ca să puteți începe să pariați pe sporturi și pe evenimente sportive. Înscrieți-vă acum, efectuați prima depunere și veți primi 100%, până la 1.000 Lei, pentru a experimenta emoțiile pariurilor online!

888 promo
Available to 09/04
depunere – Un bonus

Operatorul 888sport a lansat recent promoția Cadou Dublu cu premii zilnice. În fiecare zi pentru prima depunere de valoare minimă 100 RON prin apăsarea butonului portocaliu Tichet Majorare, veți primi 100% majorare a beneficilor și încă 5% sub formă de Freebets de până la 150 RON după ce îndepliniți cerințele de pariere aferente bonusului. Cerințele de pariere constau în parierea bonusului primit de 5 ori la evenimente sportive cu cote minime de 2.00.

Available to 25/03
Zilnic 2100 RON cu Trifoi

Casa de pariuri sportive 888 cu ocazia Sf.Patrick lansează promoția Trifoi cu 4 Foi care vă poate aduce cu puțin noroc până la 2100 RON în fiecare zi. Pentru aceasta va trebui să faceți o depunere minimă de 150 RON pe 888sport. Depunerile pentru pariuri sunt limitate la două pe zi. Bonusul este creditat de îndată ce întruniți cerințele de pariere aferente promoției. Cu opțiunea noroc SPORTLUCKY puteți câștiga între 5 și 500 RON, iar cu opțiunea sigur SPORTSAFE garantat 25 RON

 

BONUSURI si promotii:

 • BONUSUL de bun venit este unul atractiv si de luat in seama. Astfel, cei nou-veniti, dupa ce se inregistreaza si plaseaza primul pariu de minim 10 euro mai primesc GRATUIT inca 10 euro.
 • O alta promotie foarte interesanta si unica pe piata este cea a golului marcat dupa minutul 88. Asadar, daca ”va scoate” un meci din cauza unui gol marcat dupa minutul 88, agentia va recompenseaza cu FreeBet-uri de pana la 25 de euro.
 • La nivel de promotii, suntem de parere ca 888 nu prea are rival pe piata. Apar tot felul de promotii periodice, agentia tinand tot timpul contactul cu pariorii prin intermediul paginilor de socializare.

Avantaje 888sport:

 • Pariuri Live
 • Handicap Asiatic
 • Cote foarte atractive